Arvutimängude pood Manguarvutid.ee on koht, kus iga mängur saab leida lauaarvuteid ja sülearvuteid soodsate hindadega ning 2-aastase garantiiga. Siin on lai valik tooteid, alates kõige lihtsamatest ja taskukohasematest mudelitest kuni kõrgtasemel võimsate süsteemideni, mis suudavad rahuldada ka kõige nõudlikumate kasutajate vajadused. Üks poe peamisi eeliseid on võimalus kohandada personaalarvuti vastavalt oma individuaalsetele eelistustele ja nõuetele. Arvuti kokkupanek on unikaalne teenus, mis võimaldab igal kliendil luua ideaalse mängusüsteemi, arvestades tema eelarvet, ootusi ja vajadusi. Professionaalsed konsultandid aitavad valida optimaalsed arvutikomponendid, tagades maksimaalse jõudluse ja tõhususe.

Meie valikust on teil võimalik leida erinevasse hinnaklassi kuuluvaid arvuteid. Iga mänguarvuti on unikaalne, sest kõik arvutid erinevad tehniliste näitajate poolest. Iga mudel läbib vastava kontrolli ning testid, peale mida kinnitatakse sobivus ka kõige keerukamate arvutimängude mängimiseks.

Tavaliselt jagunevad mänguarvuti kolme kategooriasse:

  • – Algajatele – selliseid arvuteid iseloomustab lihtsus ning taskukohane hind. Omadused: kuni nelja tuumaline protsessor, mitte rohkem kui 3 GHz, muutmälu kuni 8 GB.
  • – Mänguritele – sellised arvutid kuuluvad enamasti keskmisesse hinnaklassi ning jooksutavad kergusega populaarseid mänge: CS: GO, Tanki, Dota jne. Omadused: hea protsessor, rohkem kui 3 GHz, muutmälu rohkem kui 1 TB ning mahukad SSD ning HDD.
  • – E-sportlastele – sellised arvutid kuuluvad enamasti kõige kallimasse hinnakategooriasse (hind kuni 6299 eurot). Seadmed on võimelised jooksutama ka kõige mahukamaid mänge, maksimaalse graafika ning renderduse juures.

Anname kõikidele oma arvutitele 24-kuulise garantii, tasuta konsultatsiooni ning toimetame teie tellimuse Eesti piires tasuta kohale! Meie spetsialistid aitavad teil valida välja parima arvuti vastavalt teie soovidele ja vajadustele.

Poest leiab erinevaid tarvikuid ja komponente mänguarvutite ja sülearvutite jaoks. Siit võib leida klaviatuure, hiiri, kõrvaklappe, monitore ja muid tarvikuid, mis aitavad parandada mängukogemust ja muuta selle mugavamaks ja kaasahaaravamaks. Kõik tooted on kõrge kvaliteediga ja usaldusväärsed, mis tagab nende kasutamise vastupidavuse ja tõhususe. Manguarvutid.ee pood pakub laia valikut lauaarvuteid ja sülearvuteid juhtivatelt tootjatelt. Siit võib leida erineva hinnaklassi ja konfiguratsioonide mudeleid, mis võimaldab igal kliendil valida optimaalse lahenduse vastavalt nende vajadustele ja eelistustele. Kõik tooted on kaasas 2-aastase garantiiga, mis tagab ostjatele lisakaitse ja kindluse nende ostu kvaliteedi osas.

Üks poe peamisi tööpõhimõtteid on kõrge teenindustaseme tagamine ja iga kliendi vajaduste rahuldamine. Professionaalsed konsultandid on alati valmis aitama sobiva toote valikul, vastama kõigile küsimustele ning pakkuma vajalikku teavet iga toote kohta. Klientidele on saadaval erinevad makse- ja kohaletoimetamisviisid, mis muudavad ostuprotsessi võimalikult mugavaks ja lihtsaks.

Manguarvutid.ee pood on ideaalne koht neile, kes otsivad kvaliteetseid mänguseadmeid soodsate hindadega. Siin leiab iga mängur endale vajaliku, olgu selleks lauaarvuti, sülearvuti või tarvikud. Kõik tooted eristuvad kõrge kvaliteedi, usaldusväärsuse ja on saadaval 2-aastase garantiiga, mis teeb neist suurepärase valiku igale mängurile.


Bądź na bieżąco i zostań jednym z ponad 14 tysięcy naszych obserwujących!

zostaw odpowiedź

Please enter your comment!
Please enter your name here